INOX ZUNANJE OGRAJE

Inox okrogli ali/in štirikotni cevni profili so sestavni deli naših zunanjih ograj ki jih kombiniramo po željah kupcev z lesom, steklom, pleksi steklom itd. , vse po željah kupcev.

Kot polnilo zunanjih ograj lahko uporabimo les, steklo, inox pletenice, plošče iz umetne mase in polne ali perforirane pločevine. Vse naše ograje ustrezajo vsem zakonsko določenim predpisih in tako zagotavljajo kupcev vrhunske proizvode.

Za sidranje ograj prav tako uporabljamo izključno inox material (pritrdilne plošče, navojne palice, podložke in matice) in razne dvokomponentne mase s katerimi lahko pritrjujemo v skoraj vsako podlago.


VERTIKALNE INOX OGRAJE


Če si želite zagotoviti še večjo varnost, so vertikalno sestavljene ograje idealne za vas. Sestavljene so lahko iz brušenega ali poliranega materiala. Sestavni deli so stebrički poljubnih fi-jev in polnila z navpično privarjenimi cevmi.


VODORAVNE INOX OGRAJE


Vodoravne inox ograje so lahko sestavljene iz stebričkov, prav tako poljubnih fi-jev (največkrat fi40 ali fi50). Material je lahko brušen ali poliran. Za polnilo ograje se uporabljajo najpogosteje tanjše šipke (fi16, fi 18, ...) , 4 ali 5 vodoravno privarjenih šipk, po želji tudi več.


STEKLENE INOX OGRAJE


Steklene ograje dajejo vaši hiši moderen in eleganten videz. Izbirate lahko med različnimi vrstami in debelino stekla, kot je kaljeno steklo, kaljeno lepljeno steklo itd.,.. Prav tako lahko steklo izbirate med različnimi barvami, kot so float, prozorno ali opti-white steklo, satinato ali peskano, parsol (sivo, črno ali rjavo) steklo.

Kontakt

Imate vprašanje? Ne zavlačujte, kontaktirajte nas!