Inox ograje

Pri izbiri inox ograje se sicer lahko odločite za vertikalno, horizontalno ali diagonalno postavljene inox cevi iz nerjavečega jekla, hkrati pa lahko izbirate med različnimi oblikami rostfrei cevi. Te so običajno okrogle, lahko pa vam izdelamo ograjo tudi iz kvadratnih ali pravokotnih cevi. Veliko pozornosti namenimo tudi detajlom, kot so zaključki cevi, lahko pa je vaša ograja tudi deloma steklena.

Inox okrogli ali/in štirikotni cevni profili so sestavni deli naših zunanjih ograj ki jih kombiniramo po željah kupcev z lesom, steklom, pleksi steklom itd. , vse po željah kupcev. Kot polnilo zunanjih ograj lahko uporabimo les, steklo, inox pletenice, plošče iz umetne mase in polne ali perforirane pločevine. Vse naše ograje ustrezajo vsem zakonsko določenim predpisih in tako zagotavljajo kupcev vrhunske proizvode.

Za sidranje ograj prav tako uporabljamo izključno inox material (pritrdilne plošče, navojne palice, podložke in matice) in razne dvokomponentne mase s katerimi lahko pritrjujemo v skoraj vsako podlago

Inox ograje

Steklene ograje

Inox nadstreški

Inox dvoriščna vrata

Zaščitne rešetke

Inox vrtne garniture

Kuhinjska oprema

Francoske ograje

Konstrukcija za stopnice

Stenska držala

Nerjaveči izdelki

031 67 13 67
Pokličite nas!

12 LET IZKUŠENJ!
Prilagodljivost, točnost, vrhunska izdelava,cenovna dostopnost ter GARANCIJA na storitve