Zunanje inox ograje

Zunanje inox ograje nimajo samo vloge varovanja in zaščite, ampak s svojo strukturo in izvedbo zaključujejo in lepšajo naš dom. Izdelane so iz inoxa (nerjavečega) jekla. Površina ograje je polirana, brušena ali peskana. Inox ograja je varjena s poliranimi vari. Površina ograje je polirana, brušena ali peskana. Inox ograja je varjena s poliranimi vari. Pri prebojnih inox ograjah uporabljamo lasersko tehnologijo (to so inox ograje, pri katerih vertikalne cevi potekajo skozi pokončne inox stebre).

Inox okrogli ali/in štirikotni cevni profili so sestavni deli naših zunanjih ograj ki jih kombiniramo po željah kupcev z lesom, steklom, pleksi steklom itd. , vse po željah kupcev.

Kot polnilo zunanjih ograj lahko uporabimo les, steklo, inox pletenice, plošče iz umetne mase in polne ali perforirane pločevine. Vse naše ograje ustrezajo vsem zakonsko določenim predpisih in tako zagotavljajo kupcev vrhunske proizvode.

Za sidranje ograj prav tako uporabljamo izključno inox material (pritrdilne plošče, navojne palice, podložke in matice) in razne dvokomponentne mase s katerimi lahko pritrjujemo v skoraj vsako podlago.

Inox ograje

Steklene ograje

Inox nadstreški

Inox dvoriščna vrata

Zaščitne rešetke

Inox vrtne garniture

Kuhinjska oprema

Francoske ograje

Konstrukcija za stopnice

Stenska držala

Nerjaveči izdelki

031 67 13 67
Pokličite nas!

12 LET IZKUŠENJ!
Prilagodljivost, točnost, vrhunska izdelava,cenovna dostopnost ter GARANCIJA na storitve