DVORIŠČNA INOX VRATA

Konstrukcije dvoriščnih in vrtnih vrat so narejene iz inox cevi različnih profilov. Kot polnilo lahko uporabimo cevi, polno ali perforirano pločevino in letve iz drugih materialov.

Dvoriščna vrata so lahko drsna samonosna, drsna z vodilnim kolesom ali krilna. Vse izvedbe so lahko opremljene z ustrezno avtomatiko. Pri vseh vrtnih vratih se lahko montira električno daljinsko zapiranje in odpiranje.

Vsa vrata so izdelana na podlagi vaših zahtev in želja, lahko pa vam tudi mi strokovno svetujemo, in se na podlagi tega odločite za videz in obliko vaših novih vrat.

DRSNA AVTOMATSKA VRATA

Za izvedbo samonosnih drsnih vrat morate imeti poleg odprtine zaradi odpiranja še prostor v izmeri odprtine + cca 30% dodatnega prostora.

KRILNA AVTOMATSKA VRATA

Kot polnilo krilnih vrat uporabljamo skoraj izključno inox cevi. Zaradi nosilnosti tečajev in velikosti morajo biti taka vrata čim lažja. Vsi tečaji pri krilnih vratih in osebnih prehodih so prav tako narejeni iz inox materialov.e potrebno narediti tudi nosilna stebra. Konstrukcija za taka vrata je praviloma močnejša, kot pri izvedbi krilnih vrat.

OSEBNI PREHODI

Osebni prehodi so največkrat narejeni kot dodatni prehod k večjim avtomatskim vratom. Poljubno jih lahko izvedemo s polnilom iz kakršnegakoli materiala in jih opremimo z električno ključavnico.

VRTNA VRATA

Vrtna vrata lahko naredimo samostojno ali pa v sklopu obstoječe ograje. Na ta način jih lahko naredimo vidna le z notranje strani ograde.

Kontakt

Imate vprašanje? Ne zavlačujte, kontaktirajte nas!